Gezocht! Vragen over mannen

Heb jij, thuis of uit, te maken met gedrag van mannen dat je niet begrijpt? En wil je dat voorleggen aan Nathan en Pieter, twee ervaren mannen, die samen in de podcast ‘Hoe Doe Jij Dat Nou?’ een verklaring zoeken? Stuur dan vandaag nog in!

Je vraag, of je nou partner, kind, ouder, vriend, collega of slachtoffer bent, moet aan de volgende onderdelen voldoen, willen Nathan en Pieter genoeg houvast hebben.

  • Je zegt wie je bent (voornaam, mag pseudoniem), en wat je relatie tot de man (voornaam, mag pseudoniem) is
  • Je beschrijft het gedrag, bondig maar met de relevante details, zonder te veel oordeel
  • Je vertelt wat dat gedrag met jou doet
  • En als het kan: vertel ook je wat je verlangen is, in relatie tot deze man

Je spreekt je vraag in op de voicemail van het nummer 0682348074 (of via een spraakbericht op Whatsapp) of stuur je vraag als audiobestand op naar hoedoejijdatnou@gmail.com. Want we gebruiken je vraag in de podcast zelf, waar we niet je hele naam gaan vertellen als je dat niet wilt.

CREDIT
Science Photo Library
Rights Managed /

Pieter en Nathan gaan met jullie vragen aan de slag in een tweewekelijkse podcast, die zowel de diepte als de lichtheid opzoekt. De presentatoren zijn niet alleen als onrustige mannen van een zekere leeftijd ervaren genoeg, maar ook beide professioneel geschoold in het onderzoeken van de diepere laag die aan problemen ten grondslag ligt, de vraag achter de vraag. Tegelijkertijd moet er ook gelachen kunnen worden.

Nathan Vos is journalist en schrijver van het boek Man O Man, waarin hij – na de zelfdoding van zijn broer David  – onderzocht waarom mannen doen wat ze doen. Nu werkt hij als docent/coach in het hoger onderwijs, en interviewt hij in zijn vrije tijd mannen over hun relaties.

Pieter van Breevoort is therapeutisch coach en stand-up comedian. Hij werkt veel met mensen die veel in hun hoofd zitten en die worstelen met tijdsdruk, hun eigen grenzen en hoe ze hierover communiceren. Als comedian was hij tot 2020 verbonden aan Club Haug in Rotterdam en won in 2016 de Comedy Talent Award.

Beide mannen zijn vaders, partners, zonen, vrienden, collega’s, daders en slachtoffers. Wat we daarmee bedoelen? Kom maar luisteren.

De Stichting Man O Man beijvert zich voor het psychisch welzijn van mannen, en faciliteert daarom deze podcast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: