Floris: met het verbergen van zijn tranen beschermde hij zijn ouders. Hoe Doe Jij Dat Nou? 20

In de laatste episode voor de zomer vertelt student Floris (23) hoe hard hij uit het nest viel, toen hij op kamers ging. Opgebouwde twijfels, eenzaamheid,  en een gevoel van niet goed genoeg zijn escaleerden bijna in het fatale, maar Floris herpakte zich op tijd.  
Wat hielp Floris, die zich vandaag de koning te rijk voelt, op het goede pad? Werken met kinderen, die hem lieten dat het geluk voor het grijpen ligt, en het schrijven van een brief aan zijn vader. Dat zette alles op zijn plaats. 
Floris staat nog aan het begin: hij weet nog niet wat hij wil worden, de liefde is pril, de hechting met zijn – gescheiden – ouders is nog volop aanwezig. Weer eens wat anders, na 19 mannen tussen de 40 en 60.

De vaderbrief is deze keer van Nathan zelf. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: