Koen ziet dat het bij Nathan helemaal niet klopt. Hoe doe jij dat nou? Deel 19

Waarom voelen vrouwen zich onveilig bij hun eigen man, waarom zijn zuidelijke mannen gevaarlijker dan noordelijke? Waarom moet je naar je angst om bij je verlangen te komen? Psychotherapeut, onderwijscoach en healer Koen (38) heeft daar interessante gedachten over. Hij draagt behoorlijk wat trauma mee, overgegeven door zijn ouders, en laat dat ook voelen in deze zinderende uitzending. 
Vanwege Koens werk hebben we het ook over docenten: hoe zorgen zij dat hun eigen angsten niet op leerlingen overdragen? En: waarom moet Koen een baard dragen? Heel bijzonder deze keer: Koen doet een snelle maar rake analyse op de gastheer. Die blijkt nog enorm geblokkeerd in wat hij wil. 

Aan het eind leest Koen, net zoals elke man, een brief aan zijn vader voor. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: