Jens: vrouwen doen het emotionele werk. Hoe doe jij dat nou? Deel 18

Jens (1969) is al een half leven gegrepen door het fenomeen mannelijkheid en wat dat met zich mee brengt voor de samenleving.  En dat komt niet uit het niets. We praten over zijn relatie met zijn vader,  die geen ruimte voor voor emoties liet, over ‘sterke mannen’ – en of je dat moet willen zijn – en over hoe hij elke keer weer in zijn lichaam moet komen. Hij heeft een lat-relatie met een vrouw – met een volwassen zoon – met wie hij weer oudert over twee kinderen die hij kreeg met een lesbisch stel. En hij legt uit hoe mannelijkheid in de krakersscene  werkt. Kortom: andere perspectieven.

Aan het eind leest Jens, zoals elke man, een brief aan zijn vader voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: