Raoul: een ingewikkelde familie, een haperend lichaam, een sterke geest. Hoe doe jij dat nou? 17

Hoe groeit een jongen op met twee psychotische – soms gevaarlijke –  broers, en een vader die dat niet trekt en die de benen neemt? In een haperend lichaam. Raoul (38) ging in z’n hoofd, ging redden, zorgen, regelen, alles om grip op het leven te houden. Nu hij er achter gekomen is dat hij ook nog eens reuma heeft – na 18 jaar ogenschijnlijk mentaal veroorzaakte klachten, die dus fysieke oorzaken hadden – is er een soort van verlossing. Ook omdat Raoul gebroken heeft, uit zelfbescherming, met zijn moeder. Gelukkig is het weer helemaal okay met z’n pa, de middeleeuwse botenbouwer uit Suriname. 

Aan het eind leest Raoul, zoals iedere man, een brief aan zijn vader voor. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: