Pieter S.: praat niet over die auto, maar over de bijbehorende jaloezie. Hoe Doe Jij Dat Nou 13

Pieter S. (36) verloor plotseling zijn moeder, en vraagt zich af of er naast rouw ook boosheid mag zijn. We hebben het natuurlijk ook over mannen en dat die een gesprek over de auto van de buurman best kunnen aangrijpen om het te hebben over een onderwerp als jaloezie. Pieter vertelt hoe hij zich gelijkwaardig verbindt met zijn vriendin, door eens in de week de ander tien minuten de volledige ruimte te geven – met de wekker ernaast. Met de beweging Mannenkracht – nét een boek uit – hoopt hij dat mannen op eigen kracht de wereld wat beter gaan maken. Al is het maar door betere partners te zijn. Ter plekke doet Pieter Nathan voor hoe je in het moment kan inchecken. 

 Aan het eind leest Pieter S., zoals elke man, een brief voor aan zijn vader. In dit geval een hele korte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: