Na eeuwen vrouwen onderdrukken zijn mannen vergeten (te vragen) wat ze willen

Broer Michiel tipte me dit praatje van Jonh Wineland. Over wat mannen willen, iets waar ze blijkbaar lang niet over nagedacht hebben. Niet een aaneenschakeling van waarheden, wat mij betreft, maar hier en daar raakt hij wel. Bijvoorbeeld bij de mannenwens om door hun vrouwen vertrouwd te worden, zelfs volledige overgave van hun vrouwen te verkrijgen. En dat je boodschap (als vrouw) beter bij de man belandt als je vertraagt, als je langzamer – en intenser – beweegt.

 

 

John denkt dat mannen er lang niet bewust mee bezig zijn geweest, omdat ze toch de macht al hadden. Maar dat de tijd is gekomen om zich te laten zien, en samen te erkennen – en vieren – dat mannen toch wel een beetje apart zijn.

Meer? www.johnwineland.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: