Roshan had seks tegen zijn wil en onderzoekt hoe dat werkt bij een man. Hoe Doe Jij Dat Nou? 38

Pieters oudste dochter gaat naar de middelbare school en hij is een beetje bezorgd over hoe de band zich gaat ontwikkelen, nu zijn dochters hem minder nodig hebben. Gemis dreigt, maar tijd voor zichzelf heeft ook wel wat. Nathan heeft eindelijk het bordje ‘coaching’ op de deur gehangen en heeft veel zin, in en heeft een artikel geschreven over ‘de polariteit van de man’. 

Gast Roshan Nejal had tegen zijn wil seks met een vrouw, en dat was niet zozeer een traumatisch ervaring, maar wel eentje die hij mee bleef dragen. Waarom duwde hij haar niet weg, waarom kwam hij niet voor zichzelf op? En hoe kan je seks lekker vinden en het toch niet willen? En waarom mannen altijd paraat moeten staan. 

Dit leidde in een te maken documentaire, waarvoor filmmaker Roshan soortgenoten zoekt. Lucky Boys, om precies te zijn. “Een term die wordt gebruikt (met name door hulpverlening) voor de mythe dat een man altijd zin heeft in seks en ‘elke ervaring is meegenomen’”, aldus Roshan. Mannen die zich hier in herkennen kunnen mailen naar: Luckyboy.documentaire@gmail.com. Uiteraard met alle discretie van dien. 

Pieter is gefascineerd en vraagt zich af: gaat het bij mannen dan veel meer om het verkennen van de interne dan de externe grenzen? Nathan wijst naar een eerdere podcast, waarin therapeut René vertelt over door mannen aangerande jongens die in verwarring achterbleven omdat ze een orgasme hadden gekregen. 

Madelon vraagt zich af of het een mannendingetje om in bijeenkomsten de ruimte van vrouwen in te nemen. Nathan en Pieter denken dat het iets subtieler in elkaar zit, en zowel het soort werkplek als de mate van introversie en extraversie er toe doen.

Techniek: Homan Akkalad
Meer Pieter
Meer Nathan

Ook een vraag of kwestie?

Mail hoedoejijdatnou@gmail.com of spreek in op 0682348074

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: