Frido. Het stokt als hij over zijn vader praat. Hoe doe jij dat nou? Aflevering 10

Frido  (52) en Nathan volgen samen een opleiding, waarbij ze veel met het onderbewuste werken, met verstilling en in het het lijf moeten zitten. Dus daar hebben ze het over. Welke oefeningen brachten hun naar een andere plek? Moeten verlangens vervuld?  Frido vertelt mooi hoe  hij de  ooit schamele band met zijn vader herstelt door nu weekjes met hem weg te gaan, de bergen in. En hoe Frido vroeger voor zijn ouders – die beide hun moeder jong verloren – zorgde door een braaf jochie te zijn. En: het moment dat hij een kind wilde met zijn vriendin, haarscherp in zijn hart opgeslagen. Dat kind is  nu uit aan het vliegen.
 
Aan het eind leest Frido een brief voor aan zijn vader. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: