Is dit wat? Campagne tegen suïcide bij mannen

Vrijdag as (6 december 2019) mag ik mee denken met een stel designers, die van 113-online de opdracht kregen een campagne te ontwikkelen voor mannen. Mannen die ik ook probeer te bereiken, maar ik ben een schrijver en lotgenoot en geen designer of reclamejongen.

Ik ben dus superbenieuwd wat er uit komt. Ik heb zelf al wat zitten pielen, met het idee dat mannen vatbaarder zijn voor wat ‘werkt’ dan voor wat ‘helpt’. En dat mannen wel willen voelen en praten, maar dat je dat niet zó maar van ze kan verwachten. Daar mag iets aan vooraf.

Kijk je mee? Ik ga nu uit van een print- en online campagne, hopelijk gevolgd door video, podcast etcetera. Dit gaat even over het gevoel. Vormgeving en dergelijke volgt.

En laat weten wat je vindt. Je input neem ik mee!

Kijk hier voor mijn idee

Reageer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: