Een vriend van Pieter stapte uit het leven. Over niet weten. Hoe Doe Jij Dat Nou? 40

Onno, een goede vriend van Pieter, is overleden. Aan zelfdoding. We staan stil bij wat dit betekent. Of kan betekenen. Want Pieter vraagt zich af: was ik wel de goede vriend op het juiste moment? Had ik niet dit, had ik niet dat? Nathan verloor ooit zijn broer, en reflecteert er op, zo en kwaad als dat kan.
Deze keer dus een uitzending die we eigenlijk niet willen – twee mannen in vrijblijvend gesprek – maar dat er wel moet zijn. Niet alleen vanwege Onno, maar ook omdat Pieter en Nathan het gewoon niet weten. En dat is op dit soort momenten precies het passende.

Techniek: Homam Akkalad
Meer Pieter: superblijvrij.nl
Meer Nathan: manoman.nl

Ook een vraag? Mail hoedoejijdatnou@gmail.com of app:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: