Zijn mannen meer kwijt? En waarom hoogopgeleiden slecht bij hun seksuele energie kunnen. Hoe Doe Jij dat Nou 34

Pieter ergert zich aan de zogenaamd verlichte geesten die het over ‘een mooie reis’ hebben als het over iets anders gaat en zogenaamd aan zelfonthulling doen, terwijl ze niks onthullen. Gemiste kans. Nathan kondigt het einde van de podcast in deze vorm aan, omdat alle vragen over mannengedrag inmiddels gesteld zijn. Wellicht komt er een vervolg, waarbij de mannen gaan interviewen over grenzen en overschrijdend gedrag, vanuit de casuïstiek. Dus vind je het leuk om te praten over grenzen, niet per se alleen de seksuele, mail ons dan! Ook als je wil mee denken over het nieuwe concept: wij trakteren op een biertje in de kroeg. 
Kunnen mannen slechter zoeken dan vrouwen? En een vraag van Bas . Pieter oppert dat het geheugen er toe doet. Is de man weinig thuis, dan weet hij thuis niet waar hij het zoeken moet, omdat hij niet kan focussen. Ben je overtuigd dat iets ergens ligt, dan zoek je makkelijker. Dus misschien heeft het wel iets te maken met rollenpatronen. Nathan geeft toe dat hij snel boos wordt als hij iets niet kan vinden, wat het zoeken niet makkelijker maakt.
Pieter kwam nog even terug op de Heks (of de Hoer) en de Heilige. Die twee verbinden het aardse, de natuur, met het bovenaardse.  Hang je teveel in de hemel, dan mis je veel, loop je alleen je lul achterna, dan ook. Af en toe het aardse, het seksuele vastpakken, als je teveel in het heilige (concepten/idealen/ontplooiing etc.) hangt, brengt je in balans, maakt je wat minder functioneel en doet je meer leven. Heb seks, dans hard, ga de natuur in, ontmoet een wildvreemde. 

Heb je ook een vraag? Spreek ‘m in op Whatsapp-audio, 0682348074 . of mail naar: hoedoejijdatnou@gmail.com.  (liefst als audio-bestand). Ook mannen kunnen vragen stellen over mannen!

39. Josje besloot nu wel aangifte te doen Hoe doe jij dat nou? Mannengedrag verklaard

Pieter is geïrriteerd door domme uitspraken van Jort Kelder over suïcidaliteit onder jonge mensen. Terwijl dit gesprek juist zo’n belangrijk onderwerp is.  Nathan mocht op de radio praten over mannen en zelfdoding, en in de krant een gek stuk schrijven over mannen en onmacht, vijf jaar nadat Man O Man uitkwam.  Dat was dankbaar werk.Josje vertelt over haar ervaring van aangifte doen van seksueel overschrijdend gedrag. Wanneer doe je aangifte? En wanneer niet? Hoe reageren agenten en wat kunnen ze anders doen? Josje deelt een verhaal over nare ervaringen die zijn uitgepraat in een situatie waarin een man onvoldoende bewust handelde. Kortom: omgaan met grensoverschrijdingen is niet zwart wit en het kan soms tijd kosten om te verwerken wat er is gebeurd. Fragment Nathan bij Met Het Oog op Morgen: https://www.nporadio1.nl/fragmenten/nos-met-het-oog-op-morgen/111ff85b-5777-4edb-98db-4dbe0296b6db/2022-09-04-zelfdoding-bij-mannen-van-middelbare-leeftijd-hoger-dan-vrouwenFragment waarin UFC-vechter Paddy Pimblett mannen oproept hulp te vragen als ze mentaal worstelen met zichzelf: https://www.youtube.com/watch?v=jtW0byC28_sFragment Marc Marie Huijbregts en Gert Verhulst: https://twitter.com/debroervanroos/status/1567411469481918465?s=20&t=Bo8jt-Z2GOSys0OIXI-5aQFragment Soundos: https://twitter.com/tayfun_balcik/status/1537866232497594369?s=20&t=qYlPUYrrH2FJqbthK2T-mw Techniek: Homan AkaladMeer Pieter: https://superblijvrij.nl/Meer Nathan: https://manoman.nl/
  1. 39. Josje besloot nu wel aangifte te doen
  2. 38. Roshan had seks tegen zijn wil en onderzoekt hoe dat werkt bij een man
  3. 37. Waarom denkt hij dat zij meteen een relatie wil als ze gewoon een fling hebben?
  4. 36. Liselot vertelt over haantjesgedrag in de kroeg. Nathan constateert dat een man aan het eind van zijn leven gewoon weer mens wordt
  5. 35. Hoe Floor best gediend is van toenadering, maar dan wel oprecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: