Waarom zegt een man niet gewoon ‘nee’ als hij ‘nee’ bedoelt? Hoe Doe Jij Dat Nou? 22

Esther valt het op dat mannen de confrontatie niet aan durven gaan met hun naasten, desnoods tot the point of no return.
Jacqueline begrijpt niet dat de oudere generatie mannen hun kinderen zo makkelijk verloochent, en daar ook mee wegkomt bij hun vrienden. Zelf maakt ze dit mee omdat haar vader haar weigert te erkennen, ondanks een rechterlijke uitspraak.
Trees (deel 2) vraagt zich af waarom haar vriend Christoph thuis wel, maar uit geen rok durft te vragen.

Pieter en Nathan doen een poging en dan gaat het ook over hun eigen durven ‘nee’ te zeggen in een relatie, een goede ‘nee’ durven te zeggen, het leven in geheimen en schaamte en de risico’s die dat meebrengt, over wiens probleem waar ligt.  En de kettinkjes die Nathan van zijn dochter kreeg. 

Ook een vraag? Spreek ‘m op de voicemail van 0682348074

Techniek:  David Verschoor

28. Special: Lange Leve De Liefde! Hoe doe jij dat nou? Mannengedrag verklaard

Even iets anders: we bespreken het datingprogramma Lang Leve De Liefde, waarbij twee singles 24 uur de tijd krijgen om te onderzoeken of de ander de ware zou kunnen zijn.  Hoe mannen dat doen, is behoorlijk pijnlijk, en ze komen er niet goed vanaf.  Pieter en Nathan lachen ze niet uit, maar kijken welke universele thema's door deze mannen worden aangestipt.  de vrouw vertelt een intens verdrietig verhaal, de man walst er overheende man gaat véél te ver in de seksuele toespelingen, de vrouw stelt geen grensde man denkt te weten wat de vrouw denkt, de vrouw is er niet van gediendNathan en Pieter vinden het allemaal ver gaan, maar ondervinden toch enige herkenning. Doe er uw voordeel mee. Kijk hier alle fragmentjesPieter geeft een gratis cursus omgaan met emoties! Klik hierNathan staat deze week in de Panorama
  1. 28. Special: Lange Leve De Liefde!
  2. 27. Waarom gaan mannen wel uit hun dak bij Max Verstappen?
  3. 26. Waarom wil hij altijd het probleem oplossen? En: hoe mannen (beter kunnen) rouwen II.
  4. 25. Waarom gaat hij het nóg een keer uitleggen?
  5. 24. Als de nee’s en de ja’s licht zijn, is er plek voor je verlangen

Vraag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: