Applaus is afspraak, lach is echt. Hoe Doe Jij Dat Nou? Aflevering 8

Een applaus kan een afspraak zijn, maar als de ander lacht, dan weet je dat het echt is.  In deze serie is Wouter (1980) een vreemde eend, in die zin dat ik hem vooral ken als podcaster (en komiek, en broer van een vriendin) en niet zozeer als kenner op het gebied van mannen en relaties. Ons gesprek gaat natuurlijk wel over zijn vaderschap, de verhouding met zijn vader en moeder en die met zijn partner. Maar we praten ook veel over de onzekerheden die het vak van komiek met zich mee brengt. Wat als de zaal niet lacht? Wat als jongere collega’s je voorbijvliegen? Wat als je niet gezellig mee doet?  Gelukkig lachen we er veel om.

Reageren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: