Man O Man

English

Ha! Je bent beland bij Man O Man. Hier vertellen we wat mannen doen, denken en voelen. Zonder oordeel, zonder geklets, zonder opschepperij. Wel: veel lachen, een boel leren, misschien wel huilen, en vooral: aan elkaar laten zien wat voor een man betekent mens te zijn vandaag de dag.

alone-chairs-color-67836

En dat doen we vooral door te vragen, ook aan jou. Schijnbaar simpele vragen, maar waar je best even over mag nadenken. Want jouw antwoord kan andere mannen weer op weg helpen. En dát is waar we behoefte aan hebben, want het gaat minder goed met de gemiddelde Nederlandse man dan we denken – en ook dan de gemiddelde Nederlandse man zelf denkt. Jaarlijks sterven hier zo’n 1300 mannen aan zelfdoding, tegen ongeveer 500 vrouwen. Tegelijkertijd zijn vrouwen twee keer zo vaak depressief. Je voelt aan je water dat dat niet klopt.

‘Wat is een vader?’, ‘ wat is vrijheid?’, ‘welke rollen speel je?’, ‘wat wil een vrouw?’ Zo maar wat goede vragen die je jezelf of een ander kan stellen. Want betere vragen zijn het begin van een oplossing, denken wij van Man O Man. We vinden het te gek als je je antwoorden met ons deelt.

Klik op ‘video delen‘ voor meer info, maar je kan ook een blogpost maken! Dat kan hieronder, of via de mail 

PS: natuurlijk zijn vrouwen hier meer dan welkom, ook om te posten. Maar het gaat óver mannen.

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑