Podcast ‘Hoe doe jij dat nou?’ De eerste aflevering is klaar!

Zie het als een pilot, en luister als je wil naar de eerste aflevering van de podcast Hoe Doe Jij dat Nou? Daarin praat Nathan Vos met mannen over hun relaties. Nog niet op Itunes en Spotify etc, maar wel vast via deze site te beluisteren. Zie hieronder, de eerste met Jaap. Laat weten wat je er van vindt!

3. Thomas. Waar komt zijn geldingsdrang vandaan? Hoe doe jij dat nou?

Thomas (51) zou wel weer wat gezamenlijke huiselijkheid willen, vier jaar na zijn scheiding. Het vrijgezellenbestaan is het toch ook niet, ondanks de mooie verhalen over stappen en versieren . Ooit was hij de man die het gezin aan de eettafel liet wachten terwijl hij in de schuur flessen bier dronk en sigaren rookte, nu is hij een kerngezonde sportieveling die lezingen geeft.  Maar dat kostte hem ook zijn relatie.  Zijn geldingsdrang verklaart Thomas uit het feit dat zijn vader hem klein hield.Aan het eind van de podcast leest Thomas, zoals elke gast, zijn brief aan zijn vader voor. 
  1. 3. Thomas. Waar komt zijn geldingsdrang vandaan?
  2. 2. Ynze. Als je op je vader neerkijkt, ga je ook op jezelf neerkijken
  3. 1. Jaap. Als je het eng vindt om te delen hoe het met je gaat, dan kom je ergens

Reageren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑