Æbele ging op seksuele ontdekkingstocht. Hoe Doe Jij Dat Nou deel 6

Æbele verliet zijn zelf opgebouwde bedrijf om sekscoach te worden. Hij kwam daartoe door zijn nieuwe relatie, waarmee hij op ontdekkingstocht ging om hun seksualiteit te ontdekken, hun relatie te intensiveren en om de aard van zijn man- en menszijn te ontdekken. De tocht bracht hen op bijzondere plekken: van parenclub tot tantraworkshop. Æbele vertelt ook over hoe ingewikkeld het is als je kinderen je nieuwe partner niet accepteren én hoe dankbaar hij zijn ex-vrouw is dat zij wel het lef had hun relatie te beëindigen. 

Aan het eind leest Æbele, zoals iedere man, de brief aan zijn vader voor. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: